Krydda ditt samliv

De flesta av oss drömmer väl om att svepas med i en rykande het romans, värd att minnas under en mycket lång tid framöver. Oavsett om du har ett stadigt förhållande, längtar efter en semesterflört eller lever singelliv finns det saker som kan ge ditt samliv lite extra krydda.

Sexleksaker

En het krydda kan till exempel vara olika typer av sexleksaker, som går att köpa såväl i fysiska butiker som på nätet. Att det inte är för alla är jag medveten om, men det kan vara ett sätt att få fart på lusten om man till exempel har hamnat i ett slentrianmässigt förhållande eller har slut på idéer och ork.

Sex kan vara så mycket mer än penetrering vid samlag. Det kan handla om att ge sig själv njutning, att tillfredsställa någon med munnen och/eller händerna eller att titta på erotiska filmer tillsammans med någon man skulle vilja ha sex med. Sex bör i alla avseenden vara förenat med nöje och njutning, men bör också tas på allvar.

Den leksak som kanske är mest känd av de sexleksaker som finns på marknaden är den så kallade dildon. Det kan hänga ihop med föreställningen om att sex handlar om just penetration. Trots det är det faktiskt inte genom penetration som majoriteten kvinnor får orgasm. Det är inte heller alla män som är intresserade av sexleksaker som ser ut som kvinnokön som de förväntas penetrera. Tur då att det finns alternativ. Här följer en lista på andra sorters sexleksaker och hjälpmedel som kan vara av intresse:

  • Med en så kallad rabbit (kanin) får du såväl inre som yttre stimulans genom ”kaninöronen” som smeker och omsluter klitoris.
  • Med en app-styrd sexleksak kan du ha sex på såväl offentligt plats som i ditt eget hem. Leksaken styrs av en smartphone som kan få den att vibrera efter tonläge, musik, dans med mera.
  • Med hjälp av en klitorisstimulator kan du skapa luftbubblor som ger en sugande, stimulerande känsla. Stimulatorn kan förses med två toppar som helt omsluter klitoris och skänker njutning av stora proportioner.
  • En så kallad Butt-plug är perfekt för dig som är nyfiken och nybörjare på analsex. Änden på pluggen gör den säker att använda, då det inte finns någon risk att pluggen försvinner in helt och hållet. Analpluggar finns i olika material och former.
  • Med hjälp av en penisring kan man tredubbla penisens storlek om så behövs. Vissa penisringar har en minivibrator på toppen som ger extra stimulans åt klitoris.
  • Med en uppladdningsbar erektionsring behöver man aldrig oroa sig för att erektionen ska utebli. Även denna ring kan vara försedd med en vibrator för att ge klitoris intensivare stimulans.
  • För den lekfulle och äventyrslystne är ett par mjuka, justerbara handklovar en perfekt sexleksak. Finns med sammetsprydda kanter.